Székesfehérvári Szív Egyesület
fejléckép

Friss híreink

Az idén már nem lesz több tornaóra

Tisztelt Sporttársak!

Ezúton tájékoztatunk benneteket, hogy Fábián Árpád tornatanárunkkal megállapodva ma, 2020.november.10-én (kedden) volt az idei utolsó szabadtéri tornaóra a Haleszban. Ezzel az új kormányintézkedésnek teszünk eleget, valamint a saját biztonságunk érdekében sem célszerű csoportosan találkozni.
Kérjük, hogy kísérjétek figyelemmel a honlapunkat, illetve a facebook oldalunkat, hogy a legújabb információkat meg tudjuk osztani veletek.

Vigyázzatok egymásra, vigyázzatok magatokra.

Vezetőség

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „A KORMÁNY RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEI A KÖVETKEZŐ 30 NAPBAN, KEDD ÉJFÉLTŐL Este 8 óra és hajnal 5 óra között kijárási tilalom lesz. Általános rendezvénytilalom lép életbe. Digitális oktatás lesz, az óvodák és általános iskolák a 14 év alattiak számára nyitva maradnak. -Minden gyülekezés tilos, az éttermek bezárnak. Az üzletek, fodrászatok és az egyéb kisipari szolgáltatók este 19 órakor bezárnak. -Családi összejöveteleken tízen vehetnek részt. Esküvők csak lakodalom nélkül lehetségesek.”

Fel↑