Székesfehérvári Szív Egyesület
fejléckép

Friss híreink

Elmarad az idei országos sporttalálkozó!

Tisztelt Egyesületi Vezetők, kedves sporttársak !
 
   A Magyar Szív Egyesületek Országos Szövetsége által szervezett V. jubileumi sporttalálkozóval kapcsolatos 2020.03.25-én kelt levelünkre hivatkozva ezúton tájékoztatást adunk közre, mint a szervező város egyesülete.
   Meghoztuk a döntést! (Idézet a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármester leveléből):

A Magyar Kormány 2020.április 30-i tájékoztatása alapján 2020. augusztus 15. napjáig semmilyen szabadtéri rendezvényt nem lehet tartani, így önkormányzati rendezvények sem lesznek! Az idei sporttalálkozó ELMARAD!
   Megvizsgálva az események megszervezését – figyelemmel az Önkormányzatnak a veszélyhelyzet kezelésével összefüggésben megváltozott bevételi forrásaira és a nem várt jelentős kiadásaira- sajnálattal értesítem, hogy az év folyamán nem áll módunkban a sportrendezvény támogatása. Ennek okán tisztelettel javaslom az idei évre tervezett sportversen lemondását! "
 
   A MASZEOSZ elnök Orbán Csaba telefonos megbeszélésére hivatkozva, előreláthatólag ezzel a lehetőséggel a jövő évben kívánunk élni.
 
  Remélem levelem jó egészségben talál benneteket, bízom  a járvány mielőbbi lecsengésében.
  Mindenkinek jó egészséget, türelmet, kellemes nyarat kívánok a Székesfehérvári Szív Egyesület tagjai nevében. Megértésetek köszönöm.
 
   Találkozunk JÖVŐRE!
 
   Székesfehérvár 2020. május 12.         
                                                               Komjáthy György
                                                                          elnök


Fel↑