Székesfehérvári Szív Egyesület
fejléckép

XXI. Családi Mozgásfesztivál - 2019

XXI. Családi Mozgásfesztivál - 2019

XXI. Családi Mozgásfesztivál,  2019. szeptember 8.

Budapest, Ludovika Campus Orczy-park

 
A Székesfehérvári Civil Egyesületek összevont csapata két busszal, 70 fővel indult útnak Budapestre egy kis kirándulásra, mozgásra, játékra ebben a szép őszi időben. A Szív Egyesületet heten képviseltük.
Maroknyi csapatunk vidáman vette az akadályokat, feladatokat. Eveztünk vízen és szárazon. A sprintfutásban remekeltünk. A számítógép is megmutatta. Nem csoda Zalaegerszeg után.
Az erőszakmentes labdajátékoknál a vezető már ismerősként fogadott. Hát lehet bennünket elfelejteni tavaly óta ???  Mi összhangban voltunk attól függetlenül, hogy nekimentünk egymásnak vagy akadályoztunk egymást a labda dobásában. Ő mégis feladta. Szerinte rosszabbak voltunk az ovisoknál.
Hogy levezessük a fáradalmakat, fél órás mediátor tornán vettünk részt. Majd táncoltunk, asztaliteniszeztünk, szellemi játékokat próbáltunk ki.
A rendőrség sátránál helyszínelőkké váltunk. Ez nagyon érdekes és új feladat volt számunkra. Bár volt beépített emberünk. 100%-os teljesítményével fel is vették volna, ha évének számait fel lehetett volna cserélni.
 Közben persze szorgalmasan gyűjtögettük a pecséteket a különböző állomásokon. A betelt és bedobott ívek között kétóránként volt ajándéksorsolás. Ma én voltam a szerencsés, aki ajándékot nyert. Különböző mézek és mézes krémek voltak a csomagban.
Örömmel, vidám hangulatban tértünk haza. Jövőre újra megyünk!

                                                                                                          Fa Márti


Fel↑