Székesfehérvári Szív Egyesület
fejléckép

Friss híreink

FB elnök tájékoztatója

 

Kedves Egyesületi Tagok!

Mint felügyelő bizottsági tag a felmerült vitával kapcsolatban néhány gondolatot megosztanék.
Információm szerint 2020 szept. 2.-án a helyszín módosítva lett a Halesz parkra. Itt megismételt közgyűlést tartottak, mely szavazatképes volt. A közgyűlés célja 2019-es év pénzügyi lezárása volt.
A beszámoló szerint 70000.-Ft-al, valójában 66650,.Ft-al nagyobb volt a kiadásunk, mint a bevételünk, de az évet 597747.-Ft megtakarítással zártuk.
Bevételünk tagdíj,Önkormányzati támogatás, adomány és az SZJA 1 %-ból tevődött össze, míg a nagyobb kiadások: sportszerek, pólók, "fenyőfácskák", könyvelési díj, Eü, szolgálat, gyógytorna, belépők, nevezési díjak, bankköltség, szövetségi tagdíj. Mindezekből látható, hogy az Egyesület jól teljesített, a vezetők a tagok épülésére, hasznára fordították a bevételeket. Külön kiemelem az SZJA 1 %-a 213 225.-Ft bevétel volt.

Többen kíváncsiak 2020 évi pénzforgalomra, Őket türelemre kérem, mivel a számviteli törvény szerint a könyvelő irodának 2021. május 31.-ig kell az adóbevallást, mérleget és eredménykimutatást elkészíteni és leadni. Egyesületünk majd csak ezt követően - a járványhelyzettől is függően - tudja tájékoztatni tagjait.

Egyben kérem, hogy ezügyben a közösségi médiában (facebook) már ne folytassunk nyilt vitát, mert ez káros hatással lehet az Egyesületünk működésére.


Tisztelettel: Di Giovanni VilmosFel↑